home

Fysiotherapierotterdamcentrum.nl

Zwangerfit - Mamafit

ZwangerFit/MamaFit

Ook tijdens je zwangerschap is het goed om dagelijks voldoende te bewegen (30 min. per dag). Hoe fitter je bent, hoe beter je de bevalling aan kunt en hoe sneller je daarna herstelt.

Wil je op een verantwoorde manier actief blijven tijdens je zwangerschap of na je bevalling? In het ZwangerFit/MamaFit programma bieden wij actieve lessen aan van een uur waarin kracht, goede houding, uithoudingsvermogen, rekken en strekken, ontspanning en ademhaling aan bod komen met speciale aandacht voor de bekkenbodem en de bekkenregio. Vanaf 16 weken zwangerschap en 6 weken na de bevalling ben je van harte welkom. Je kunt een pakket kopen van 10 actieve lessen (€ 190,00 inclusief 4 theorie/coaching lessen). Een proefles is natuurlijk ook mogelijk.

Plezier in bewegen staat voorop!

De lessen worden gegeven door onze bekkenfysiotherapeuten, Evelien Sučec-Hoegee en Sabien Verdonk.

Zij is geregistreerd ZwangerFit docent en lid van het ZwangerFit netwerk en daardoor worden de kosten (gedeeltelijk) vergoed door je aanvullende verzekering.

De lessen worden elke dinsdag en woensdag gegeven van 19.00 tot 20.00 op de Van Oldenbarneveltplaats 412, Rotterdam. De theorielessen zijn op afspraak van 20.00 tot 20.30 uur.

Privacy policy