home

Fysiotherapierotterdamcentrum.nl

Fysiotherapische rugmassage

Fysiotherapie

Voor wie?

Iedereen die vragen of klachten heeft over het bewegen en/of zijn lichaamshouding kan een fysiotherapeut benaderen. Dat geldt ook voor revalidatie na een blessure of operatieve ingreep. De klachten kunnen gaan over pijn, verminderde kracht, gespannenheid, stijfheid of moeite met het bewegen en het gebruiken van uw lichaam. Ze hinderen u bijvoorbeeld bij alledaagse dingen, werk, sport of hobby.

Wat kunt u verwachten?

Uw behandeling kan bestaan uit voorlichting, adviezen, begeleiding bij bewegingen en oefeningen, massage en in uitzonderlijke gevallen ondersteuning met apparatuur. Zie verder intake en onderzoek.

Door wie?

Onze fysiotherapeuten hebben zich op diverse gebieden gespecialiseerd, waardoor er een brede deskundigheid aanwezig is. Ook onze tijdelijke waarnemers zijn ervaren en goed geschoold. Alle fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister van de beroepsvereniging, zie www.kngf.nl klik op register.

Welke klachten?

Fysiotherapie biedt uitkomst bij diverse aandoeningen. Op hierhebikpijn.nl kunt u gratis uw klachten laten controleren door middel van een interactieve fysiotherapie check.

Door de vragen in de fysiotherapie check te beantwoorden en de tests uit te voeren, worden uw klachten vergeleken met de meest voorkomende fysiotherapeutische aandoeningen. De check geeft een indicatie van de aandoening(en) waar u mogelijk mee te maken heeft.

Privacy policy