home

Fysiotherapierotterdamcentrum.nl

Team Fysiotherapie Rotterdam Centrum

Collega gezocht

BEN JIJ BEKKENFYSIOTHERAPEUT, EN OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING, DAN ZOEKEN WE JOU!

Wie zijn wij:

Fysiotherapie Rotterdam Centrum is een praktijk voor fysiotherapie midden in het moderne, bruisende gedeelte van het centrum van Rotterdam. Wij profileren ons als moeder-kindcentrum en richten ons vnl. op kinderfysiotherapie, kindermanuele therapie, manuele therapie, kinderbekkenfysiotherapie en bekkenfysiotherapie. Onderlinge samenwerking hebben wij hoog in het vaandel staan!

De praktijk bestaat uit 11 gespecialiseerde therapeuten en 2 assistentes. Daarnaast verhuren wij een kamer aan 2 logopedistes en een yogadocent/sportmasseur.

Wat bieden wij:

Wie zoeken wij:

Hebben wij jouw interesse gewekt? Reageer per mail naar h.vandervelde@fysiorc.nl.


Ter overname aangeboden: Maatschapsdeel in fysiotherapiepraktijk

Ter overname aangeboden: Maatschapsdeel in fysiotherapiepraktijk.

Wie zijn wij?

Fysiotherapie Rotterdam Centrum is een praktijk voor fysiotherapie midden in het moderne, bruisende gedeelte van het centrum van Rotterdam. Wij profileren ons als moeder-kindcentrum en richten ons vnl. op kinderfysiotherapie, kindermanuele therapie, manuele therapie, kinderbekkenfysiotherapie en bekkenfysiotherapie. Onderlinge samenwerking hebben wij hoog in het vaandel staan! De praktijk bestaat uit 4 maten (ieder 25% eigenaar), 2 praktijkassistentes en 7 gespecialiseerde medewerkers. Daarnaast verhuren wij een kamer aan 2 logopedistes en een yogadocent/sportmasseur. Een indruk van onze praktijk kan je vinden op www.fysiorc.nl

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en innovatieve collega, die naast de vakinhoudelijke uitdaging ook uitkijkt naar een maatschapsfunctie. Jouw rol zal zijn om met de andere 3 bestaande maten de praktijk op een kwalitatief hoogwaardig niveau te houden, een prettige werksfeer te blijven creëren en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

In ons team van specialisten is een bekkenfysiotherapeut óf een manueeltherapeut óf een psychosomatisch fysiotherapeut welkom. Wij hebben een groot netwerk opgebouwd met specialisten en instellingen zowel binnen als buiten Rotterdam.

Wat bieden wij?

Vanwege verhuizing naar Vlissingen van een van de maten, bieden wij 1 maatschapsdeel aan van 25%. Overname gaat onder begeleiding van de VVAA en is mogelijk na een tijdelijk samenwerking en een wederzijdse klik . Je hebt de mogelijkheid om 3-4 dagen patiënten te kunnen behandelen. Dagen, uren en overnamedatum in overleg.

Heeft deze advertentie je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Fysiotherapie Rotterdam Centrum
Leonie van den Bragt
l.vandenbragt@fysiorc.nl
06-19136128

Privacy policy