home

Fysiotherapierotterdamcentrum.nl

Team Fysiotherapie Rotterdam Centrum

Vacature Bekkenfysiotherapeut

Bekkenfysiotherapeut

Kijk jij graag verder dan de hulpvraag? Wil je bijdragen aan een optimaal leven van de mens door met verschillende interne en externe specialisten te kijken naar het beste behandelplan? En wil je naast het behandelen van patiƫnten een rol spelen in het constant verbeteren van de praktijk en de zorg die wij aanbieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving:

Wat wij bieden:

Wie zijn wij?

Wij zijn Praktijk Rotterdam Centrum, een praktijk waar een optimaal leven realiseren voor ouder en kind altijd het doel is.

Sinds jaar en dag zijn wij een praktijk die in contact staat met het Erasmus MC en andere ziekenhuizen en specialisten. Hierdoor komen mensen met veelvoorkomende vraagstukken, maar vooral complexere casussen bij ons in de praktijk voor behandeling. In deze casussen werken wij zoveel mogelijk samen met onze interne en externe specialisten om de patiƫnt zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Onze praktijk ligt in het hart van het prachtige Rotterdamse centrum. Hier werken wij op dit moment samen met 10 gespecialiseerde therapeuten, 2 assistenten, 3 logopedisten, een yogadocent/sportmasseur en misschien wel met jou!

Of we zijn uitgegroeid? Nee, wij willen graag een centrum zijn dat een zo compleet mogelijke zorg kan aanbieden. Help jij ons mee om deze ambitie waar te maken? Solliciteer dan snel, door een bericht te sturen naar: f.vankessel@fysiorc.nl of 06-24774512.

Privacy policy