home

Fysiotherapierotterdamcentrum.nl

Team Fysiotherapie Rotterdam Centrum

Vacature Kinderfysiotherapeut

Kinderfysiotherapeut

Leren spelen, sporten, fijne motoriek of klachtenvrij door het leven? Soms gaat het niet vanzelf maar met jouw hulp pakken kinderen de draad weer op.

Functieomschrijving:

Wat wij bieden:

Wie zijn wij?

Wij zijn Praktijk Rotterdam Centrum, een praktijk waar een optimaal leven realiseren voor ouder en kind altijd het doel is. Sinds jaar en dag zijn wij een praktijk die in contact staat met het Erasmus MC en andere specialisten en ziekenhuizen. Hierdoor komen mensen met veelvoorkomende vraagstukken, maar ook complexere casussen bij ons in de praktijk voor behandeling. In deze casussen werken wij zoveel mogelijk samen met onze interne en externe specialisten om de patiƫnt zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Onze praktijk ligt in het hart van het prachtige Rotterdamse centrum. Hier werken wij op dit moment samen met 11 gespecialiseerde therapeuten, 2 assistenten, 3 logopedisten een yogadocent/sportmasseur en misschien wel met jou!

Of we zijn uitgegroeid? Nee, wij willen graag een centrum zijn dat een zo compleet mogelijke zorg kan aanbieden. Help jij ons mee om deze ambitie waar te maken? Solliciteer dan snel, door een bericht te sturen naar: f.vankessel@fysiorc.nl.

Privacy policy