home

Fysiotherapierotterdamcentrum.nl

Team Fysiotherapie Rotterdam Centrum

Vacature Kinderfysiotherapeut

Kinderfysiotherapeut

Ben jij een enthousiaste kinderfysiotherapeut? Wil je kinderen helpen bij hun ontwikkeling en klachtenvrij laten bewegen? Dan hebben wij een mooie kans voor jou!

Functieomschrijving:

Functieomschrijving: Als kinderfysiotherapeut werk je voornamelijk met zuigelingen en kinderen van basisschoolleeftijd. Je ondersteunt en helpt hen bij hun motorische ontwikkeling op hun eigen tempo. Daarnaast werk je nauw samen met interne en externe specialisten om het beste behandelplan op te stellen. Je draagt bij aan het opbouwen van onze groeiende praktijk. Het contact met ouders, consultatiebureaus en scholen is intensief. Bovendien werk je samen met kinderbekkenfysiotherapeuten, kindermanuele therapeuten en logopedisten.

Wat wij bieden:

Wie zijn wij?

Wij zijn Praktijk Rotterdam Centrum, een praktijk die zich richt op het realiseren van een optimaal leven voor ouder en kind. Al jarenlang werken wij nauw samen met het Erasmus MC en andere specialisten en ziekenhuizen. Bij ons komen mensen met uiteenlopende vraagstukken en complexe casussen voor behandeling. In deze gevallen werken we intensief samen met onze interne en externe specialisten om de patiƫnten zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Onze praktijk bevindt zich in het hart van het prachtige Rotterdamse centrum. Momenteel werken we samen met 11 gespecialiseerde therapeuten, 2 assistenten, 3 logopedisten, een yogadocent en een sportmasseur. En wie weet binnenkort ook met jou!

Solliciteer dan snel, door een bericht te sturen naar: f.vankessel@fysiorc.nl.

Privacy policy