home

Fysiotherapierotterdamcentrum.nl

Team Fysiotherapie Rotterdam Centrum

Vacature Praktijk Assistent/Management ondersteuner

Praktijk Assistent/Management ondersteuner

Ben jij goed in organiseren? Neem je graag werk uit handen zodat men zich kan focussen o p daar waar het nodig is? En wil jij het eerste gezicht van onze praktijk zijn? Dan ben jij de rots in de branding die wij nodig hebben!

Functieomschrijving:

Wat wij bieden:

Wie zijn wij?

Wij zijn Praktijk Rotterdam Centrum, een praktijk waar een optimaal leven realiseren voor ouder en kind altijd het doel is.

Sinds jaar en dag zijn wij een praktijk die in contact staat met het Erasmus MC en andere ziekenhuizen en specialisten. Hierdoor komen mensen met veelvoorkomende vraagstukken, maar ook complexere casussen bij ons in de praktijk voor behandeling. In deze casussen werken wij zoveel mogelijk samen met onze interne en externe specialisten om de patiënt zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Onze praktijk ligt in het hart van het prachtige Rotterdamse centrum. Hier werken wij op dit moment samen met 10 gespecialiseerde therapeuten, 2 assistenten, 3 logopedisten, een yogadocent/sportmasseur en misschien wel met jou!

Of we zijn uitgegroeid? Nee, wij willen graag een centrum zijn dat een zo compleet mogelijke zorg kan aanbieden. Help jij ons mee om deze ambitie waar te maken? Solliciteer dan snel, door een mail te sturen naar: h.vandervelde@fysiorc.nl

Privacy policy